bug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bug ꦧꦸ (bu)ꦒ꧀ (g) krama/ngoko

  1. katêrangan swaraning barang tiba lsp.









Kata kunci/keywords: arti bug, makna bug, definisi bug, tegese bug, tegesipun bug
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Basa Inggris[besut]

bug (ba)ꦒ꧀ (g)

  1. srangga, kewan seka ordo hemiptera