bug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bug ꦧꦸ (bu)ꦒ꧀ (g) krama/ngoko

  1. katêrangan swaraning barang tiba lsp.









Kata kunci/keywords: arti bug, makna bug, definisi bug, tegese bug, tegesipun bug
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

Basa Inggris[besut]

bug (ba)ꦒ꧀ (g)

  1. srangga, kewan seka ordo hemiptera