Menyang kontèn

bug

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bug ꦧꦸ (bu)ꦒ꧀ (g) krama/ngoko

  1. katerangan swaraning barang tiba lsp.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bug, makna bug, definisi bug, tegese bug, tegesipun bug

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

bug (ba)ꦒ꧀ (g)

  1. srangga, kéwan séka ordo hémiptéra