buki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

buki krama/ngoko

  1. ak mlinjo tuwa;
  2. ak kêtuwan, wis tuwa (ora apik).








Kata kunci/keywords: arti buki, makna buki, definisi buki, tegese buki, tegesipun bukiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org