buluk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

buluk

  1. utawa bulug êngg krama/ngoko rêgêd dening kêbak blêdug;
  2. (utawa bulukên) jamurên.







Kata kunci/keywords: arti buluk, makna buluk, definisi buluk, tegese buluk, tegesipun buluk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.