buluk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

buluk

  1. utawa bulug êngg krama/ngoko rêgêd dening kêbak blêdug;
  2. (utawa bulukên) jamurên.








Kata kunci/keywords: arti buluk, makna buluk, definisi buluk, tegese buluk, tegesipun bulukBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org