bulus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bulus krama/ngoko

  1. araning kewan rumangkang bangsaning pênyu nanging ana ing dharatan (dudu ing sêgara).









Kata kunci/keywords: arti bulus, makna bulus, definisi bulus, tegese bulus, tegesipun bulus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org