bum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bum (Wl) krama/ngoko

  1. wêsi (kayu) dawa cacadaning kreta;
  2. kantor ing palabuhan, pabeyan.








Kata kunci/keywords: arti bum, makna bum, definisi bum, tegese bum, tegesipun bum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.