bumbu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bumbu krama/ngoko

  1. jantuning olah-olahan (
Kacocogna karo trasi, uyah lsp), adon-adoning mbakar utawa mbathik (kaya ta soga, tingi, malam lsp);
  1. pc wuwuh-wuwuhan (murih rame lsp);







Kata kunci/keywords: arti bumbu, makna bumbu, definisi bumbu, tegese bumbu, tegesipun bumbu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.