Menyang kontèn

bumbung

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bumbung krama/ngoko

  1. kethokan pring saeros utawa luwih (dianggo wewadhah lsp);








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bumbung, makna bumbung, definisi bumbung, tegese bumbung, tegesipun bumbung

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.