bundhêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bundhêl krama/ngoko

  1. (utawa mbundhêl mawa sindhêtan ing pucuke (tmr. tali, kolor lsp);
  2. êngg sèwu iji (tmr. wilangan jagung, têmbako);
  3. tangkêp ulêt-ulêtan (tmr. kupu lap);
  4. (utawa bêbundhêl) ak pinituwa ing padesan;
  5. pc rakêt bangêt (ênggone mêmitran);








Kata kunci/keywords: arti bundhêl, makna bundhêl, definisi bundhêl, tegese bundhêl, tegesipun bundhêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.