bung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bung krama/ngoko

  1. thikilan pring (pênjalin, alang-alang lsp).









Kata kunci/keywords: arti bung, makna bung, definisi bung, tegese bung, tegesipun bung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.