bunglon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bunglon krama/ngoko

  1. bangsaning kadhal kang saba ing wit-witan (bisa molah malih warnane)









Kata kunci/keywords: arti bunglon, makna bunglon, definisi bunglon, tegese bunglon, tegesipun bunglon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org