bungur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bungur krama/ngoko

  1. januring irung (jaran, kêbo lsp);
  2. araning kêmbang.







Kata kunci/keywords: arti bungur, makna bungur, definisi bungur, tegese bungur, tegesipun bungur

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.