buntala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

buntala

  1. (Kw) bumi, lêmah
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti buntala, makna buntala, definisi buntala, tegese buntala, tegesipun buntala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org