buntar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

buntar krama/ngoko ak

  1. bongkotimg landheyan tumbak;
  2. pungkasaning wuwungan;
  3. (utawa buntaran) êngg dumunung ing pungkasan ilèn-ilèning banyu (tmr. sawah);








Kata kunci/keywords: arti buntar, makna buntar, definisi buntar, tegese buntar, tegesipun buntar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org