buntas

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

buntas krama/ngoko

  1. êntèk -êntèkaning dalan lsp;
  2. tutug ing pungkasan;
  3. ak wis rampung (ênggone sinau, ngudi ngèlmu lsp);
  4. bantas (tmr. swara).







Kata kunci/keywords: arti buntas, makna buntas, definisi buntas, tegese buntas, tegesipun buntas

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.