buritan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

buritan êngg krama/ngoko

  1. perangan kang buri;
  2. pakarangan buri omah.








Kata kunci/keywords: arti buritan, makna buritan, definisi buritan, tegese buritan, tegesipun buritan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.