buruk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

buruk krama/ngoko

  1. araning lêlaraning pitik.









Kata kunci/keywords: arti buruk, makna buruk, definisi buruk, tegese buruk, tegesipun buruk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org