bus

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bus ꦧꦸ (bu)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. pêpindhaning swara wêtuning kêbul, uwab lsp.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris, basa Indonésia, lsp.[besut]

Tembung aran [ en ]

bus /ꦧꦱ꧀/

  • kendharaan transportasi umum gedhe lan dawa, kanthi roda papat utawa luwih, kanggo nampung akeh penumpang


Kata kunci/keywords: arti bus, makna bus, definisi bus, tegese bus, tegesipun bus