bus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bus krama/ngoko

  1. pêpindhaning swara wêtuning kêbul, uwab lsp.









Kata kunci/keywords: arti bus, makna bus, definisi bus, tegese bus, tegesipun bus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.