bus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bus krama/ngoko

  1. pêpindhaning swara wêtuning kêbul, uwab lsp.









Kata kunci/keywords: arti bus, makna bus, definisi bus, tegese bus, tegesipun busBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org