busana

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

busana

  1. dirêngga, disandhangi;
  2. êngg ki dandan, sandhangan;







Kata kunci/keywords: arti busana, makna busana, definisi busana, tegese busana, tegesipun busana

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.