busuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

busuk krama/ngoko

  1. ora mangêrti apa-apa (ora ngrêtènan);
  2. êngg mêjên (tmr. mrêcon lsp).







Kata kunci/keywords: arti busuk, makna busuk, definisi busuk, tegese busuk, tegesipun busuk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.