buta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

buta krama/ngoko

  1. jinising mênungsa kang gedhe bangêt.








Kata kunci/keywords: arti buta, makna buta, definisi buta, tegese buta, tegesipun buta

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.