buta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

buta krama/ngoko

  1. jinising mênungsa kang gedhe bangêt.









Kata kunci/keywords: arti buta, makna buta, definisi buta, tegese buta, tegesipun buta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org