butoh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

butoh

  1. êngg butuh









Kata kunci/keywords: arti butoh, makna butoh, definisi butoh, tegese butoh, tegesipun butohBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org