buwaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

buwaya krama/ngoko

  1. êngg ak baya;
  2. pc wong ala.








Kata kunci/keywords: arti buwaya, makna buwaya, definisi buwaya, tegese buwaya, tegesipun buwaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org