Menyang kontèn

buyung

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

buyung krama/ngoko

  1. êngg klenthing, jun.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti buyung, makna buyung, definisi buyung, tegese buyung, tegesipun buyung

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.