buyut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

buyut krama/ngoko

  1. (utawa putu buyut) anaking putu;
  2. (utawa êmbah buyut) wong-tuwane êmbah;
  3. (Kw) lurah utawa têtuwane padhukuhan;
  4. êngg jaratan: buyutên: ndhrêdhêg thêk-thêkan amarga wis tuwa;








Kata kunci/keywords: arti buyut, makna buyut, definisi buyut, tegese buyut, tegesipun buyut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.