cèpe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cèpe Aksara Jawa: ꦕꦺꦥꦺ

  1. êngg ujare, jarene.








Kata kunci/keywords: arti cèpe, makna cèpe, definisi cèpe, tegese cèpe, tegesipun cèpeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org