cêcak nguntal êmpyak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

cêcak nguntal êmpyak Aksara Jawa: ꦕꦼꦕꦏ꧀ꦔꦸꦤ꧀ꦠꦭ꧀ꦲꦼꦩ꧀ꦥꦾꦏ꧀
Lingga: (cêcak)

  1. pr duwe panjangka sing ora timbang karo kaanane awake.








Kata kunci/keywords: arti cêcak nguntal êmpyak, makna cêcak nguntal êmpyak, definisi cêcak nguntal êmpyak, tegese cêcak nguntal êmpyak, tegesipun cêcak nguntal êmpyak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org