cêkak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cêkak Aksara Jawa: ꦕꦼ () (ka)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. ora landhung, ora dawa;








Kata kunci/keywords: arti cêkak, makna cêkak, definisi cêkak, tegese cêkak, tegesipun cêkak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org