cêkathakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cêkathakan Aksara Jawa: ꦕꦼ () (ka) (tha) (ka)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. lapak kayu (kang lmr nganggo larab bludru).








Kata kunci/keywords: arti cêkathakan, makna cêkathakan, definisi cêkathakan, tegese cêkathakan, tegesipun cêkathakan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.