cêmpurung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cêmpurung Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦥꦸ (pu)ꦫꦸ (ru) (ng) krama/ngoko

  1. nam-naman pring utawa pênjalin tutup bandhosa.








Kata kunci/keywords: arti cêmpurung, makna cêmpurung, definisi cêmpurung, tegese cêmpurung, tegesipun cêmpurung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.