Menyang kontèn

cêndhani-raras

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cendhani-raras Aksara Jawa: ꦕꦼ (ce^)ꦤ꧀ꦝ (ndha)ꦤꦶ (ni) (ra) (ra)ꦱ꧀ (s)

  1. br ambèn (paturon).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cêndhani-raras, makna cêndhani-raras, definisi cêndhani-raras, tegese cêndhani-raras, tegesipun cêndhani-raras

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.