Menyang kontèn

cêngil-bringkil

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cengil-bringkil Aksara Jawa: ꦕꦼ (ce^)ꦔꦶ (ngi)ꦭ꧀ꦧꦿꦶꦁ (lbring)ꦏꦶ (ki)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (cengil)
krama/ngoko

  1. êngg jail banget;


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cêngil-bringkil, makna cêngil-bringkil, definisi cêngil-bringkil, tegese cêngil-bringkil, tegesipun cêngil-bringkil

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.