Menyang kontèn

cênthèng-cênthèng

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

centhèng-centhèng utawa centhang-centhèng Aksara Jawa: ꦕꦼ (ce^)ꦤ꧀ꦛꦺꦁ (nthèng)ꦕꦼ (ce^)ꦤ꧀ꦛꦺꦁ (nthèng) / ꦕꦼ (ce^)ꦤ꧀ꦛꦁ (nthang)ꦕꦼ (ce^)ꦤ꧀ꦛꦺꦁ (nthèng)
Lingga: (centhèng)
krama/ngoko

  1. centhé-cénthé.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cênthèng-cênthèng, makna cênthèng-cênthèng, definisi cênthèng-cênthèng, tegese cênthèng-cênthèng, tegesipun cênthèng-cênthèng

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.