Menyang kontèn

cêpukan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cepukan Aksara Jawa: ꦕꦼ (ce^)ꦥꦸ (pu)ꦏ꧀ꦏ (kka)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (cepuk)

krama/ngoko

  1. araning wadhah wangun mblendhuk nganggo tutup digawé wadhah tembako lsp.


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cêpukan, makna cêpukan, definisi cêpukan, tegese cêpukan, tegesipun cêpukan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.