caèk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

caèk Aksara Jawa: (ca)ꦲꦺ ()ꦏ꧀ (k) (ca)ꦲꦺ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. êngg pc bêngok-bêngok ngaruh-aruhi.








Kata kunci/keywords: arti caèk, makna caèk, definisi caèk, tegese caèk, tegesipun caèk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org