Menyang kontèn

caèr

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

caèr Aksara Jawa: (ca)ꦲꦺꦂ (hèr)

  1. (Wl) êngg pc cuwèr.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti caèr, makna caèr, definisi caèr, tegese caèr, tegesipun caèr

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.