cabar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cabar krama/ngoko

  1. ora ngêtokake kadayan tmr. aji lsp;
  2. ora dadi, wurung.








Kata kunci/keywords: arti cabar, makna cabar, definisi cabar, tegese cabar, tegesipun cabar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.