cabut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cabut Aksara Jawa: (ca)ꦧꦸ (bu)ꦠ꧀ (t)

  1. êngg
Kacocogna karo cabud.








Kata kunci/keywords: arti cabut, makna cabut, definisi cabut, tegese cabut, tegesipun cabut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.