caca

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

caca krama/ngoko

  1. rêngat, bênthèt;
  2. cacad, gampang kênane lêlara;








Kata kunci/keywords: arti caca, makna caca, definisi caca, tegese caca, tegesipun caca
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.