cacah êri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cacah êri Aksara Jawa: (ca) (ca) (h)ꦲꦼ ()ꦫꦶ (ri)
Lingga: (êri)

  1. kanggo petungan kèhing iwak loh;
  2. cacah-êri









Kata kunci/keywords: arti cacah êri, makna cacah êri, definisi cacah êri, tegese cacah êri, tegesipun cacah êri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org