cacaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cacaya Aksara Jawa: (ca) (ca) (ya)

  1. (Kw) ora murni, palsu;;
Kacocogna karo caya.








Kata kunci/keywords: arti cacaya, makna cacaya, definisi cacaya, tegese cacaya, tegesipun cacaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org