caci

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

caci êngg krama/ngoko

  1. sanggan (jlagrag) kayu sing arêp digraji, andhan-andhan saèm. paga;
  2. cathokan, ilat-ilataning cathok.







Kata kunci/keywords: arti caci, makna caci, definisi caci, tegese caci, tegesipun caci

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.