cadhuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cadhuk Aksara Jawa: (ca)ꦝꦸ (dhu)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. êngg cidhuk








Kata kunci/keywords: arti cadhuk, makna cadhuk, definisi cadhuk, tegese cadhuk, tegesipun cadhuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org