cae

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cae Aksara Jawa: (ca)ꦲꦺ (he) (ca)ꦲꦺ (e)
Lingga:

  1. êngg pc têtela, cêtha bangêt.








Kata kunci/keywords: arti cae, makna cae, definisi cae, tegese cae, tegesipun cae
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.