cak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cak krama/ngoko

  1. (utawa cak -tangan) caraning panggarap, garapan;
  2. êngg têtilasing garapan (pagawean);








Kata kunci/keywords: arti cak, makna cak, definisi cak, tegese cak, tegesipun cakBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org