cak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cak krama/ngoko

  1. (utawa cak -tangan) caraning panggarap, garapan;
  2. êngg têtilasing garapan (pagawean);








Kata kunci/keywords: arti cak, makna cak, definisi cak, tegese cak, tegesipun cak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.