cakra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cakra (Snk) (Kw)

  1. bundêran, rodha, gêgaman awujud rodha pating cringih;
  2. êngg krama/ngoko têtêngêr, titikaning barang darbe;








Kata kunci/keywords: arti cakra, makna cakra, definisi cakra, tegese cakra, tegesipun cakra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org