cakrabyuha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cakrabyuha Aksara Jawa: (ca)ꦏꦿ (kra)ꦧꦾꦸ (byu) (ha)

  1. (Snk) (Kw) araning gêlaring baris.








Kata kunci/keywords: arti cakrabyuha, makna cakrabyuha, definisi cakrabyuha, tegese cakrabyuha, tegesipun cakrabyuha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.