cakrangga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cakrangga Aksara Jawa: (ca)ꦏꦿ (kra) (ng) (ga)

  1. (Snk) (Kw) bèbèk, mliwis.








Kata kunci/keywords: arti cakrangga, makna cakrangga, definisi cakrangga, tegese cakrangga, tegesipun cakrangga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org