cakrawaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cakrawaka Aksara Jawa: (ca)ꦏꦿ (kra) (wa) (ka)

  1. (Snk) (Kw) mliwis.








Kata kunci/keywords: arti cakrawaka, makna cakrawaka, definisi cakrawaka, tegese cakrawaka, tegesipun cakrawaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org