cakrawala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cakrawala Aksara Jawa: (ca)ꦏꦿ (kra) (wa) (la)

  1. (Kw) langit, tancêbing langit.








Kata kunci/keywords: arti cakrawala, makna cakrawala, definisi cakrawala, tegese cakrawala, tegesipun cakrawala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org