cal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

cal Aksara Jawa: ꦕꦭ꧀

  1. (Wl) krama/ngoko bangsaning rimong kanggo ubêd-ubêd gulu.








Kata kunci/keywords: arti cal, makna cal, definisi cal, tegese cal, tegesipun cal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org